Marko Bošnjak, Nikuda mi se ne žuri, sve će doći u svoje vrijeme

Objavljeno 27.05.2020. 16:12, Kategorija Poslušajte audio/video

Marka Bošnjaka javnost je upoznala prije četiri godine, kada je oduševio regiju i odnio pobjedu u "Pinkovim Zvjezdicama", popularnom dječjem glazbenom natjecanju.

Danas ovaj mladi glazbeni slavuj iz Rame živi i školuje se u Zagrebu. U posljednje vrijeme na svom YouTube kanalu izbacio je nekoliko covera, kojima je ponovno skrenuo pažnju na sebe. Marko trenutno boravi u Rami.

"Trenutno sam kod kuće u svojoj Rami. Pratim online nastavu kao i svi moji vršnjaci, pjevam po kući i pripremam neke nove glazbene projekte koji me jako vesele", kaže Marko za hercegovina.info.

Kako si proveo vrijeme pandemije? Je li se stiglo raditi na nekim novim projektima? 

"Skupa sa svojim roditeljima i sestrom koji su mi bili jedina publika u tom periodu. Nove projekte smo započeli, ali u onom tempu koji mi dozvoljavaju školske obveze u Školi za grafiku, dizajn i medijsku produkciju koju pohađam u Zagrebu."

U posljednje vrijeme na tvom YouTube kanalu osvanulo je nekoliko covera koji su oduševili publiku, možda ponajviše pjesma "Džemper za vinograd". Kako se došlo na ideju snimanja covera?

"Imao sam tu ideju jako dugo na umu, ali se uspjela ostvariti tek onda kada sam pronašao izvrsne umjetnike i odličnu ekipu za snimanje. Dominik Lučić, Ante Miloš, Filip Bašić i ekipa Glazbene Kuće u Zagrebu su mi puno pomogli u realiziranju covera na YouTube-u", ističe Marko.

U nedavnom razgovoru za hercegovina.info glazbenik iz Rame David Glibo kazao nam je kako si u Zagrebu okružen jako dobrim timom?

"Tako je. Imao sam tu sreću da ostvarim odličnu suradnju s menadžerskim timom iz tvrtke "Meritum komunikacije", "Školom pjevanja Husar Tomčić" i mnogobrojnim mladim glazbenim kreativcima."

Četiri godine je prošlo od njegove pobjede u Pinkovim Zvjezdicama. Kaže nam Marko kako mu je taj show donio jako puno dobroga.

"To je za mene bile jedno posebno i nezaboravno iskustvo koje mi je bilo odskočna daska za moj daljini glazbeni put. Zahvalan sam na svakoj prilici koju sam tamo dobio", te dodaje kako mu glazbena natjecanja za sada nisu prioritet ali nikad ne raci nikad.

"Opcija da se prijavim na neko od natjecanja nije potpuno isključena."

Što je s prvim singlom?

"Već smo planirali smo objaviti moj prvi singl, međutim cijela situacija s pandemijom COVID-19 poremetila je planove. Do kraja godine ću se potruditi da ipak objavim svoju prvu pjesmu.

Jesi možda već krenuo s nekim gažama?

"Možda je još prerano za to, no, imam cijelo ljeto ispred sebe. Tako da ukoliko mi se ukaže prilika za par ljetnih gaža definitivno ću je iskoristiti.

U kojem smjeru očekuješ da se razvija tvoja karijera?

"Još mi se uvijek nikuda ne žuri,na prvom mjestu mi je škola uz koju ću paralelno raditi što više mogu i na svojoj glazbenoj karijeri. Vjerujem da se trud i rad isplati te da će sve doći u svoje vrijeme", rekao je mladi glazbenik iz Rame za hercegovina.info.