Drotovi iz Policijske akademije BiH brane kolege i pretučenog dečka smatraju “glumcem”!

Objavljeno 17.04.2021. 09:26, Kategorija Poslušajte audio/video

Doista zabrinjavajući post objavila je “Policijska akademija BiH” na svom Facebook profilu u kojem staju uz nasilnike iz svojih redova:

“HAYAT je bio sa policajcima u Mostaru, pogledajte PRAVU ISTINU!!
Lice je pružalo aktivni otpor kojom prilikom je i policajac zadobio povrede.
Do kad će ova država da tretira policiju kao zadnju rupu na sviralu!!!
Napominjemo da zbog medijskog linča policajci su na suspenziji dok onaj ko je bježao od izvršne vlasti glumi žrtvu.
Svakako smo protiv svakog oblika prekomjerne upotrebe sile” – objavili su na svom Facebook profilu iz Policijske akademije BiH.

U redu, vidjeli ste snimku emisije “SLUČAJEVI X” na kojoj se ne vidi ono što se događalo pred haustorom zgrade u kojoj živi pretučeni mladić!

No, izgleda kako ovi što brane kolege u svojim redovima nisu vidjeli snimku što se događalo dok nije došla kamera “Slučajeva X”, nego poput pravim Titovih milicionera svoju priču prosipaju javnosti i pri tome dodaju “ulje na vatru” sa svojim teorijama kao “sam pao niz stepenice”.

Je li ova snimka lažna ili montirana, je li ovo za svaku, pa i najstrožu osudu ovakvog ponašanja pojedinaca u Vašim redovima?

Sreća da postoji i ova druga snimka jer bi rekli kako je on napao vaše kolege i kako su se morali spašavati i boriti za vlastiti život. Ma, uvjeren sam da ih nije snimila ona kamera ispred zgrade, točno bi i ispalo da je se opirao uhićenju, bježao od policije, nanio ozlijede policajcu….

Ovo nije jedini slučaj gdje se pojedinci u uniformi iživljavaju nad slabijim i bespomoćnim. Nije ovo samo slučaj u Mostaru. Ovakvih i sličnih događanja bahatih policajaca koji su preko politike i privatnih škola sumnjivih morala, obukli uniformu i dobili značku ima i po Sarajevu, Širokom Brijegu, Banja Luci…. da ne nabrajam dalje jer znaju to oni koji su proživjeli slične i gore torture od pojedinaca u redovima policijskog službenika.

Što je još zanimljivo, oni kukaju i govore “Do kad će ova država da tretira policiju kao zadnju rupu na sviralu!!!”. Pa gospodo policajci, Vi ste dio ove kriminalne hobotnice koja svojim radom štiti te političare i prešućujete njihov kriminal sve ove godine, umjesto da sprovodite zakon, sada ste našli ih prozivati kao da je država kriva što ste se našli u tom položaju.

Prvi ste trebali reagirati, a ne čekati javnost. Ta dva drota s takvim ponašanjima i kolege slične njima ne zaslužuju ni trunke sažaljenja za ovakvo postupanje prema bilo kome da svoje frustracije ispucavanju jer su nesposobni i psihički nekompetentni da nose tu časnu uniformu koja treba ulijevati povjerenje narodu, a ne strah!

Ako je “Policijski sat” da se ovako ponašate prema svom narodu i pojedince da naganjate po cesti zbog toga, a niste u stanju naganjati lopove koji su nam opljačkali državu i raselili svu mladost po svijetu. Onda, jeb… vam “Policijski sat” mat…, i onome tko ga izmisli!

Mnoge od Vas je politika i veze dovela u te policijske redove, kome Vi lažete!

Mili Marušić / OTPOR.Media