Veliki uspjeh za Dinu Jelušića: Postao član popularnog britanskog benda

Objavljeno 27.07.2021. 16:04, Kategorija Poslušajte audio/video

Zagrebački glazbenik postao član popularnog benda benda Whitesnake.

Whitesnake je britanska hard rock grupa koju je 1978. osnovao David Coverdale nakon odlaska iz grupe Deep Purple. Najveći komercijalni uspjeh postižu tijekom 80-ih nizom hitova poput ‘Here I Go Again’, ‘Is This Love‘, ‘Fool For Your Loving’, ‘Still Of The Night’, a sada im se pridružuje i ime poznato hrvatskoj javnosti.

Naime, domaći glazbenik Dino Jelusić je postao član kultnog benda, zbog čega ne krije svoju sreću, a isto je otkrio u kratkom telefonskom razgovoru za Story.hr. Rekao je da je jako sretan i potvrdio sretne vijesti.

Inozemnu je karijeru već počeo graditi i išao je u dobrom smjeru, a sada je doživio svoj vrhunac.

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", rekao je emotivni Dino.

A ovako mu je David izrazio dobrodošlicu u bend. "Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti", izjavio je frontmen grupe Whitesnake.

"Ljubav prema rocku uvijek je bila prisutna, samo nisam kao klinac to pjevao jer s dječjim glasom teško da te itko može shvatiti ozbiljno. Kad sam mutirao, trebalo mi je vremena da se vratim u formu", ovako je komentirao svoju karijeru jednom prilikom. 

Podsjetimo, Dino je 2003. postao prava senzacija kada je pobijedio na Dječjem Eurosongu u Danskoj s pjesmom ‘Ti si moja prva ljubav’. 

"To je razdoblje bilo zakon! Vidio sam svijeta, upoznao sam mnogo ljudi, zabavljao se i bilo je točno onako kako je trebalo biti. Ništa ne bih mijenjao", objasnio je Dino, kojemu se ostvario san iz djetinjstva.