Veslački klub Rama poziva djecu u školu plivanja, kajaka, karatea...

Objavljeno 21.06.2022. 15:46, Kategorija Obavijesti

Veslački klub „Rama“ poziva sve zainteresirane roditelje s područja općine Prozor-Rama na upis djece u projekt AKTIVNI, ZDRAVI, SRETNI!!! Projekt se provodi u sklopu Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, koji financira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP), projekt sufinancira Općina Prozor-Rama.

Program je predviđen za djecu od 6 do 10 godina. U razdoblju trajanja projekta od 01. srpnja 2022. do 28. veljače 2023. uz stručni nadzor trenera održat će se škola plivanja, škola kajaka, škola atletike, škola gimnastike i škola karatea za djecu. Prijave za sudjelovanje u projektu su otvorene do petka, 24. lipnja 2022. godine.

Nakon što je sinoć održano predsavljanje projekta za djecu i roditelje u Veslačkom klubu na Šćitu, večeras od 19 sati posjetite Osnovnu školu Marka Marulića i upoznati se s detaljima ovoga hvalevrijednog projekta.

Svaka djeca, će na početku, učiti plivati, a nakon toga prelaze na kajak dok je lijepo vrijeme, a onda prelaze na dvoranske sportove.

Detaljnije o samom projektu koji će fizički i mentalno osnažiti djecu te ih potaknuti na daljnje aktivno bavljenje sportom, za Radio Ramu govorio je trener Veslačkog kluba Rama Filip Šimunović.

Gostovanje Filipa Šimunovića - Projekt Aktivni, zdravi, sretni - 21. 6. 2022.

priprema_za_regatu_-_veslaci__64.jpg

Broj mjesta je ograničen, a cijeli ovaj projekt za djecu je u potpunosti besplatan, a izuzetno koristan.

Prednost pri upisu ima:

a) dijete bez roditelja, odnosno bez roditeljskog staranja

b) dijete samohranog roditelja

c) dijete iz obitelji sa dvoje ili više malodobne djece

d) dijete koje je neplivač

e) dijete čiji je roditelj prisustvovao prezentaciji projekta

Obrazac za upis

zahtjev_veslacki_klub_rama.png