Što se događa s dušom pokojnika poslije 40 dana, "FANTOM EFEKAT"

Objavljeno 04.09.2022. 10:06, Kategorija Novosti

Znanstvenici otkrili što se događa s dušom poslije smrti, a dugo su vjerovali da neki pokazatelji nisu točni

Ruski znanstvenik Petar Petrovič Garjajev, doktor biologije, član ruske Medicinsko-tehničke akademije znanosti, otkrio je 1993. godine nešto vrlo zanimljivo.

Je li puka slučajnost to što se prema narodnom vjerovanju duh pokojnika u tijelu zadržava četrdeset dana poslije smrti, ili da upravo toliko Tibetanci umrlom čitaju "Tibetansku knjigu mrtvih" s uputama kako se ponašati na onom svijetu?

Danas je poznat fenomen pod nazivom "DNK fantom efekt", koji predstavlja veliku zagonetku. Spektrometar, za koji su znanstvenici mislili da je neispravan, registrirao je "fantoma" tijekom 40 dana.

- Ispostavilo se da je naš DNK antena, jer sadrži atome metala koji služe kao neka vrsta prijemnika koji je usmjeren prema svemiru, odakle prima neke upravljačke kozmičke informacije - tvrdi Garjajev.

Postoji jednostavan eksperiment sa žabljom ikrom, koja se stavi u komoru od 80 posto nikla i željeza, gdje postoje svi uvjeti za normalan razvoj stanice, s jednim izuzetkom. Nema izvanjskog elektromagnetskog okruženja. U tom nenormalnom elektromagnetnom okruženju embriji se pretvaraju u čudovišta i ni jedan od njih ne dođe do stadija žabe.

Ruski akademik smatra da DNK generira radio valove i laserske zrake koji grade informacijske holograme. Na taj način stanice embrija, primivši valnu informaciju, stvaraju neku vrstu skice koja pokazuje gdje i kako trebaju rasti noge, oči, nos i drugo.

DNK je dugačak 500 milijardi kilometara, kao dva Sunčeva sustava. U njemu su upisani svi podaci o nama, od dlake obrve do emocija, od boje očiju do bolesti.

Godine 1997. austrijski znanstvenici su eksperimentalno dokazali da se foton može teleportirati, odnosno trenutno prenositi s jednog mjesta na drugo, uz očuvanje informacije.

- Oni su vrlo jasno pokazali da se foton može teleportirati, a naša DNK, naši kromosomi, rade na principu fotona. To znači da naše stanice komuniciraju jedna s drugom beskonačnom brzinom. Ukratko, koncept vremena tamo nestaje - tvrdi profesor Garjajev, prenosi Blic.rs.