Ruski MMA borac Maxim Novoselov pobijedio u "borbi" s medvjedom

Objavljeno 05.10.2019. 11:06, Kategorija Poslušajte audio/video

Nakon Khabiba Nurmagomedova, sada imamo novog MMA borca koji se uspio izboriti s medvjedom, a riječ je o ruskom gigantu Maximu Novoselovu zvanom Mad Max.
Iako je snimak na kojem se devetogodišnji Khabib hrvao s medvjedom jedan od najpopularnijih, 46-godišnji Mad Max kaže kako želi osvojiti titulu u teškoj kategoriji s obzirom na veličinu medvjeda s kojim je ušao u kavez.

Novoselov je prikazan kako se nagurava s ogromnim medvjedom u kavezu u Permu u Sibiru. U jednom trenutku čak je uspio džinovsku životinju oboriti na leđa. Ovaj snimak osvojio je internet i društvene mreže. Mnogi komentiraju kako Khabib ne može nadmašiti "ruskog diva", kako ga nazivaju.

"Medvjed se bori protiv medvjeda", čuje se Novoselov kako govori na početku snimka.


Nakon borbe Rus je kazao kako je medvjed bio dobar protivnik za njega.

"Težio je 250 kilograma. Nijedan od nas nije stradao. Medvjed je možda više patio jer rijetko viđa ljudske medvjede poput mene", izjavio je borac od 1,8 metara visine i 113 kilograma težine.

Novoselov je rođen u Čelijabinskoj. Teškaš koji se može pohvaliti rekordom od devet pobjeda i dva poraza, ima neke rigorozne metode treninga. Ranije ove godine zamalo je iščupao ruku jednom partneru tijekom treninga kada je slučajno bacio sjekiru na njega.

Ruski MMA borac također je poznat po tome što je 14 godina bio u zatvoru pod optužbom za ubojstvo, a iza rešetaka je bio i zbog poslovanja s drogom.

Posljednju borbu imao je krajem srpnja kada je porazio Aleksandra Aleksića u prvoj rundi na Fight Championship Aslan.

 

Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing

ht_eronet.png