Ovo ima samo u zemlji koja se Bosna i Hercegovina zove

Objavljeno 23.03.2020. 20:09, Kategorija Novosti

Ovih dana svjedoci smo uvođenja restriktivnih mjera na razini cijele Bosne i Hercegovine, koje se onda dijele na dva entiteta.

Tako Entitet Republika Srpska (RS), uvodi svoje mjere zaštite od Korona virusa COVID-2019, a za njima i Entitet Federacija BiH (FBiH) uvodi svoje mjere s malim zakašnjenjem (vjerojatno zato što ima manje oboljelih), zatim se onda te mjere dijele na županije u FBiH, i tako dalje......
Iako je virus zahvatio skoro cijeli svijet, tako nije zaobišao ni BiH.

Jedna je činjenica zanimljiva u ovome svemu, kako stručnjaci kažu Korona virus ne poznaje granice, ali u BiH će morati poštivati te granice, inače neće dobro proći.

Slikovni rezultat za entitetska granica sarajeva

Premijer RS i komandant Kriznog "štaba RS" za izvanredne situacije Radovan Višković donio odluku 21.3.2020.godine o zabrani kretanja svih osoba u RS, u trajanju od 20 do 5 sati, a policijski sat u Federaciji BiH odlučio je uvesti Federalni štab civilne zaštite na telefonskoj sjednici u Sarajevu. Uvođenje policijskog sata starta od 22.3.2020.godine od 18 do 5 sati.

Tako u ovoj Bosni ništa ne može biti dogovoreno i da zajedničkim snagama krenemo u obranu, pa tako ni borba protiv ove opake bolesti, razlika je samo u dva sata.
A za ta dva sata neće virus prijeći preko entitetske linije.

Slikovni rezultat za entitetska granica sarajeva

Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing

alf.jpg

ht_eronet.png