Vrijedna donacija od 1000 maski za višekratnu uporabu Općini Prozor-Rama

Objavljeno 27.03.2020. 12:44, Kategorija Novosti

Zaštitne maske za lice ovih dana viđamo više nego ikada prije. Korona virus je potražnju za maskama podigao na maksimum, tako da već nekoliko tjedana vlada njihova nestašica.

Rama-Tex d.o.o  odlučio je sašiti 1000 maski za višekratnu uporabu i darovati ih Općini Prozor-Rama. Ivica Pavlović ispred Rama-Texa rekao je da svi moramo biti solidarni u ovoj situaciji. "Rama-Tex je napravio ono što je mogao, ovih tisuću maski je naša donacija ramskom narodu", kazao je Pavlović.

Maske će biti podijeljene javnim ustanovama i poduzećima te osobama na području naše općine koje moraju raditi i biti na raspolaganju drugima i građanima naše općine.

Općina Prozor-Rama, srdačno se zahvaljuje Rama-Texu na donaciji i nada se da će ove maske zaštititi naše građane od zaraze korona virusom.

"Stanje na području naše općine je zadovoljavajuće te nema pojave novih slučajeva. Ukupan broj osoba u samoizolaciji je 272, a za 34 osobe je istekao zdrastveni nadzor", kazao je za Radio Ramu Zvonimir Faletar, sanitarni inspektor.

Više poslušajte u izjavi Zvonimira Faletara

rama_tex_27.03.2020.jpg

rama_tex_27.03.2020-2.jpg

 

 

 

 

 

Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing

alf.jpg

ht_eronet.png