Josip Juričić gost na Radio Rami

Objavljeno 01.09.2020. 12:13, Kategorija Poslušajte audio/video

Jedna od aktualnih tema ovih dana u poljoprivrednom sektoru je isplata poljoprivrednih potpora, što je ujedno bio povod za razgovor s Josipom Juričićem, rukovoditeljom službe za razvoj, poduzetništvo, obrt i financije Općine Prozor-Rama.

U proračunu Općine Prozor-Rama ove godine za potpore u poljoprivredi osiguran je iznos od 400,000 KM.

"Ovih dana izvršene su uplate, nakon što je po prijavima služba završila obradu i kompletirala materijal" rekao je Josip Juričić, rukovoditelj službe za razvoj, poduzetništvo, obrt i financije Općine Prozor-Rama.

Općina je isplatila i potpore poduzetnicima za razdoblje nepogode izazvane koronavirusom isplaćeno je 200,000 KM. "Isplaćeni su svi oni kojima je zabranjen i otežan rad. Mislim da smo u tom dijelu bili puno efikasni i korisni nego što je to bila ijedna općina, županija i federacija" naglasio je Juričić.

Tradicionalni sajam šljive u svom izvornom obliku ove godine neće biti održan zbog pandemije koronavirusa, potvrdio je Juričić.

Dan Općine Prozor-Rama bit će obilježen svečanom sjednicom  te polaganjem vijenaca pred spomenikom poginulim braniteljima. Zbog pandemije koronavirusa svečana sjednica proteći će uz samo nekoliko uzvanika i poštivanje svih propisanih mjera.

Poslušajte gostovanje Josipa Juričića