Pregled tjedna

Objavljeno 07.09.2020. 12:44, Kategorija Poslušajte audio/video

Uz  ograničen broj sudionika i uz mjere opreza, držanje socijalne distance i poštivanje epidemioloških mjera, u povodu obilježavanja Dana Općine Prozor-Rama, u Domu kulture u Prozoru održana je Svečana sjednica Općinskog vijeća. Sve nazočne pozdravio je Načelnik Općine dr. Jozo Ivančević koji je podnio i Izvješće o radu u protekloj godini, istaknuvši da će Općina i u narednom razdoblju nastaviti s realizacijom razvojnih projekata.

Javni Prijevoz d.o.o. Prozor-Rama realizirao je  nabavku dva nova vozila. Radi se o najnovijim Sprinterima marke Mercedes, ukupne vrijednosti cca. 350.000,00 KM s PDV-om.

Načelnik općine Prozor-Rama dr. Jozo Ivančević potpisao je dva vrijedna infrastrukturna projekta; izgradnju  vodovodna mreža za Donji Lug u vrijednosti 450,662,11  i dogradnja sportske dvorane uz OŠ Šćipe u  vrijednosti 582.472,02 KM s PDV-om. Izvođač je poduzeće Đogić d.o.o. Prozor-Rama i Livnoputovi d.o.o

Krizni stožer federalnog Ministarstva zdravstva je, zbog pogoršanja epidemiloške situacije u vezi sa virusom korona, izdao nove preporuke školama.

 Pregled tjedna

 

Najčitanije
Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing

alf.jpg

ht_eronet.png