Tadija ustraje u traženju pravde i istine

Objavljeno 16.10.2020. 15:55, Kategorija Novosti

Tadija Radoš iz sela Krančići upozorava da neće odustati od traženja svojih nestalih (ukradenih) koza, kao i da će ustrajati u traženju pravde i istine, odnosno nepravde koja je njemu nanesena i koja se još uvijek nanosi.

Tadija je, kako nam on kaže za sutra (subota 17.10.), točno u 12 sati najavio miran prosvjed pred zgradom policije u Prozoru od kojih traži konkretne poteze i odgovore na samo jedno pitanje, GDJE SU MOJE KOZE I TKO ŠTITI KRIMINAL?

U zadnja dva mjeseca Tadiji je nestalo oko 60 koza, od kojih je on našao neke u našoj općini, točnije u selu Kute i selu Privor, općina Gornji Vakuf/Uskoplje. O tom slučaju je obavijestio policiju u Prozoru koja kako on kaže nije izišla u susret niti pokazuje bilo kakve znakove zainteresiranosti za rješavanje ovog nemilog događaja i vraćanja koza u njegovu štalu.
Nadalje nam govori kako mu je Uskopaljska policija ponudila pomoć al rekli su mu kako oni ne smiju ulaziti u nadležnost druge policijske postaje.

Tadija poziva sve zainteresirane i kolege poljoprivrednike da mu se pridruže u sutrašnjem mirnom prosvjedu koji će početi u podne ispred zgrade Policije u Prozoru, a danas po ovoj kiši on ode čuvati one koze koje su mu ostale kod kuće.

policijska_stanica_prozor-rama_16.10.2020..jpg
Zgrada Policije u Prozoru

tadija_rados_prozor_16.10.2020._1.jpg
Tadija Radoš iz Krančića

Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing

alf.jpg

ht_eronet.png