15 novih pozitivnih slučajeva u Prozor-Rami

Objavljeno 17.11.2020. 10:11, Kategorija Novosti

Jučer je u Prozor-Rami testiran 21 pacijent od čega je 15 pozitivnih slučajeva na infekciju Covid-19, doznali smo u Domu zdravlja Rama. Od 3 retestirana nalaza, dva pacijenta su još uvijek pozitivna dok je jedan negativan, a još jedan nalaz je u obradi.

Stoga su iz Doma zdravlja upozorili na pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Dom zdravlja Rama iznova poziva građane na oprez i pridržavanje svih propisanih mjera zaštite– držanja distance, nošenja maske u zatvorenom javnom prostoru, kao i čestog, temeljitog pranja ruku, održavanja osobne higijene i higijene prostora.

Mole da svi pacijenti koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu, kao i pacijenti sa simptomima gripe kao što su kašalj, kihanje i otežano disanje NE DOLAZE u prostorije Doma zdravlja Rama BEZ PRETHODNOG KONTAKTIRANJA nadležne službe radi poduzimanja zdravstvenih mjera ako za iste bude potrebe.

Svim ostalim pacijentima napomena da je za bilo kakav pregled, terapiju i uslugu potrebno najaviti svoj dolazak telefonskim putem.

Iz Doma zdravlja Rama mole sve osobe u izolaciji da se pridržavaju propisanih mjera. Sve ostale građane pozivamo na odgovorno ponašanje.

Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing