Tečaj priprave za brak u župi Prozor

Objavljeno 20.02.2021. 10:09, Kategorija Novosti

Ovogodišnji Tečaj priprave za kršćanski brak za područje Ramskog dekanata održava se u župi Prozor. Na tečaju sudjeluje 20-ak parova.

Tečaj je organizirao Ured za brak i obitelj i Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije u suradnji s dekanom Ramskog dekanata vlč. Markom Tomićem.

Na tečaju će se obraditi četiri tematske jedinice iz teološko-biblijske, psihološko-pedagoške, medicinske te pravno-moralne perspektive. Predavači su: vlč. mag. theol. Vedran Ćosić, dipl. psih. Stanislav Stijepić, dr. med Sabina Mađar-Stijepić i vlč. mr. Miodrag Brkan.

Priprava za kršćanski brak potrebna je radi odgovornosti za životnu zadaću i trajnu vezu odnosa muža i žene kao i vrednovanje obitelji kakvu Stvoritelj želi od početka.

Program završava anketom i podjelom certifikata u popodnevnim satima.

tecaj_za_brak_prozor.jpgtecaj_za_brak_prozor_2.jpgtecaj_za_brak_prozor_3.jpgtecaj_za_brak_prozor_4.jpgtecaj_za_brak_prozor_6.jpgtecaj_za_brak_prozor_7.jpgtecaj_za_brak_prozor_8.jpgtecaj_za_brak_prozor_9.jpgtecaj_za_brak_prozor_10.jpgtecaj_za_brak_prozor_11.jpgtecaj_za_brak_prozor_12.jpgtecaj_za_brak_prozor_13.jpgtecaj_za_brak_prozor_14.jpg

Najčitanije
Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing