Razvojna banka Federacije BiH predstavila u Prozoru nove kreditne linije

Objavljeno 16.03.2022. 12:05, Kategorija Novosti

Razvojna banka Federacije BiH održala je danas prezentaciju u Prozoru o novim kreditnim linijama koju je organizirala u suradnji s Agencijom za lokalni razvoj Prozor-Rama.

Borislav Trlin ispred Razvojne banke objasnio je detaljnije o samom projektu kojega su imali priliku čuti svi poduzetnici, oni koji žele biti poduzetnici i svi zainteresirani s područja općine Prozor-Rama o mogućnostima podizanja povoljnih kredita.

Danijel Burečić, direktor Agencije za lokalni razvoj Prozor-Rama u izjavi je istaknuo važnost predstavljanja potpore Razvojne banke.

Ovo nije prvi put da je Razvojna banka Federacije BiH imala priliku predstaviti svoje usluge u Prozoru-Rami za bolje i uspješnije gospodarstvo i poduzetništvo na području općine.

Više poslušajte u prilogu. 

Prilog o prezentaciji Razvojne banke Federacije BiH

prezentacija_razvojne_banke.jpgprezentacija_razvojne_banke_2.jpgprezentacija_razvojne_banke_3.jpgprezentacija_razvojne_banke_4.jpgprezentacija_razvojne_banke_5.jpgprezentacija_razvojne_banke_6.jpgprezentacija_razvojne_banke_7.jpgprezentacija_razvojne_banke_8.jpgprezentacija_razvojne_banke_9.jpgprezentacija_razvojne_banke_10.jpgprezentacija_razvojne_banke_11.jpgprezentacija_razvojne_banke_12.jpgprezentacija_razvojne_banke_13.jpgprezentacija_razvojne_banke_14.jpg