Voditelji radionica "Zajedno do uspjeha" najavili završni događaj projekta

Objavljeno 28.11.2023. 11:06, Kategorija Poslušajte audio/video

Udruga građana roditelja djece s posebnim potrebama "Djeca nade" Prozor - Rama poziva sve na završni događaj projekta "Zajedno do uspjeha" koji će se održati 3. prosinca 2023. godine (nedjelja) u Domu kulture u Prozoru s početkom u 19 sati.

Više o tom projektu govorili su u programu Radio Rame voditelji radionica koji su u posljednjih šest mjeseci radili s djecom iz Udruge "Djeca nade".
Gostovali su Ana Topić, voditeljica glazbene radionice, Brankica Križanac, voditeljica likovne radionice te Filip Šimunović, Delfina Tadić i Stipo Babić, voditelji sportskih radionica plivanja i nogometa. 

Govorili su u svojim radionicama, kako je raditi s osjetljivom skupinom našega društva, kako je projekt djelovao iz njihove perspektive ali i kako je rad s djecom promijenio njihov pogled na svijet. 

Detaljnije o samom projektu poslušajte u nastavku. 

Projekt Zajedno do uspjeha - gostovanje Ane, Brankice, Filipa, Delfine i Stipe

Projekt "Zajedno do uspjeha" podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu - ReLOaD2, kojega financira Europska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) uz podršku Općine Prozor - Rama, a provodi ga Udruga građana roditelja djece s posebnim potrebama "Djeca nade" Prozor - Rama.

_zavrsni_projekt_djeca_nade_2023_7.jpg_zavrsni_projekt_djeca_nade_2023_8.jpg_zavrsni_projekt_djeca_nade_2023_9.jpg

Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing