Počelo učlanjenje u ''Naš Hajduk'' u Prozor-Rami

Objavljeno 10.02.2024. 12:45, Kategorija Novosti

U organizaciji navijačke skupine "Torcida Rama" danas je u Domu kulture u Prozoru krenula akcija učlanjenja u HNK "Hajduk"

Akcija je započela u 12:00 sati, polaganjem vijenaca ispred spomenika poginulim ramskim braniteljima, nakon čega je publici prikazan film “Naš Hajduk: Projekt jedne ljubavi”.

Cijena članarine za punoljetne osobe iznosi 20 €, a za maloljetne i osobe starije od 65 godina cijena članarine je 10 €.

Povodom učlanjenja u "Naš Hajduk" od 17 sati na kružnom toku u Prozoru bit će upriličena bakljada.

Rama se na ovaj način priključila mjestima kao što su Posušje, Čitluk, Ljubuški, Čapljina ili pak Stolac. Velika “Bijela” obitelj imat će 12. veljače i prvi puta u Hercegovini svoju veliku feštu nazvanu simbolično “Bila noć”, koja će biti upriličena u Etno selu Međugorje.

 

nas_hajduk_prozor.pngnas_hajduk_prozor_2.pngnas_hajduk_prozor_3.pngnas_hajduk_prozor_4.pngnas_hajduk_prozor_5.pngnas_hajduk_prozor_6.pngnas_hajduk_prozor_7.pngnas_hajduk_prozor_8.pngnas_hajduk_prozor_9.pngnas_hajduk_prozor_10.pngnas_hajduk_prozor_11.pngnas_hajduk_prozor_12.pngnas_hajduk_prozor_13.pngnas_hajduk_prozor_14.pngnas_hajduk_prozor_15.pngnas_hajduk_prozor_16.pngnas_hajduk_prozor_17.pngnas_hajduk_prozor_18.png

Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing