Kadeti HKK "Rama" trećeplasirani na prvenstvu BiH

Objavljeno 20.09.2021. 11:20, Kategorija Obavijesti

HKK “Rama” završio je kao trećeplasirani na prvenstvu BiH za selekcije kadeta u Bijeljini, gdje se tijekom proteklog vikenda odigravao finalni turnir na kojem su se natjecale tri najbolje ekipe, domaćini iz KK “Budućnost”, KK “Kengur” iz Zenice i HKK “Rama”.

Brončani ramski sastav na gostovanju u Bijeljini bio je: Luka Meštrović, Marko Meštrović, Stipan Perić, Ante Žuljević, Ivano Petrović, Josip Lovrić, Arijan Jurić, Franko Biloš, Antonio Tokić, Jure Vukoja i Antonio Reher.

Tim je nastupao pod vodstvom trenera Mije Knježevića i pomoćnog trenera Ivice Vukoje.

Napravljenim rezultatom smo zadovoljni, samim plasmanom među prva tri. Prvu utakmicu smo zasluženo izgubili od, sada već prvaka BiH. Mi se već okrećemo idućem tjednu kada naši juniori u subotu idu na završnicu prvenstva BiH za selekcije juniora. HKK “Rama” će igrati protiv tuzlanske “Slobode” i OKK “Spars” iz Sarajeva. U drugoj utakmici protiv ekipe iz Zenice nažalost jednostavno nismo uradili koliko inače možemo. Nakon odigranih prvenstava krećemo s ligom Herceg-Bosne, sa sve
tri selekcije predkadeta, kadeta i juniora. Već smo u trenažnom procesu i očekujemo dobre rezultate”, rekao je Mijo Knježević, trener kadeta HKK “Rama”.