Pregled tjedna

Objavljeno 20.09.2021. 17:42, Kategorija Poslušajte audio/video

HKK “Rama” završio je kao trećeplasirani na prvenstvu BiH za selekcije kadeta u Bijeljini, gdje se tijekom vikenda odigravao finalni turnir na kojem su se natjecale tri najbolje ekipe u BIH, domaćin KK “Budućnost”, KK “Kengur” iz Zenice i HNK “Rama”.

Na Blagdan  svetog  Križa  obilježena je i  28. obljetnica  zločina  na  Uzdolu, kada su pripadnici   ARBiH,  14. rujna  1993 godine  počinili  strašan masakr nad nedužnim civilima (starcima, ženama, djeci...) i vojnicima HVO-a.

Polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i misom zadušnicom kod Spomen obilježja na Hudutskom obilježena je 28. obljetnica stradanja hrvatskih vojnika i civila, koje su 16. rujna 1993. ubili pripadnici Armije RBiH. Nakon svete mise molilo se opijelo za 27 žrtava.

Ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru dr. Ante Kvesić pozvao je građane da se cijepe protiv koronavirusa upozoravajući da se zbog porasta novozaraženih odgađaju brojne usluge u ovoj medicinskoj ustanovi u kojoj je sve više hospitaliziranih od covida

Pregled tjedna

.