Pretkadeti HKK Rama prvaci Lige mladih košarkaša Herceg-Bosne

Objavljeno 16.05.2022. 10:12, Kategorija Novosti

Košarkaški klub Rama završio je uspješnu prvenstvenu sezonu 2021./2022. u Ligi mladih košarkaša Herceg-Bosne.

U protekloj sezoni HKK Rama je sudjelovao s tri selekcije. Pretkadeti su ostvarili sjajan učinak s 19 pobjeda i jednim porazom te koš razlikom +507 koševa i zasluženo osvojili titulu prvaka u ligi mladih HB.

Odličan plasman izborili su i juniori HKK Rama koji su zauzeli 2. mjesto.

Kadetski sastav prvenstvo je završio na 6. mjestu. I ovo je više nego dobar rezultat mladog sastava kadeta s obzirom da su gotovo svi igrači u ovoj sezoni mlađi od ostalih sastava.

HKK Rama je u ukupnom poretku na 2. mjestu najuspješnijih kolektiva u Ligi mladih košarkaša Herceg Bosne Herceg-Bosne. Ostvarili su ukupno 43 pobjede i 11 poraza.

Pretkadeti i juniori HKK Rama plasirali su se na Državno prvenstvo među devet najboljih klubova u BiH.

"Izuzetno smo zadovoljni ostvarenim rezultatima. Ostvarili smo sve što smo zacrtali i nastavljamo dalje s radom. Treniramo svakodnevno i pozivamo sve zainteresirane dječake da se pridruže našem timu i započnu s treninzima", kazao je trener HKK Rama Mijo Knježević.

Knježević je kazao kako će svi napori u sljedećem razdoblju biti usmjereni na formiranje seniorskog sastava koji bi zaigrao već u idućoj sezoni. Također se nada da će dobiti financijsku potporu od općine te drugih sponzora i prijatelja HKK Rama.

Upisi su svaki dan u Sportskoj dvorani u Prozoru od 16:00 sati.

Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing