Pregled tjedna

Objavljeno 23.05.2022. 16:15, Kategorija Poslušajte audio/video

Općina Prozor-Rama potpisala je s tvrtkom “Putovi” d.o.o. Grude okvirni sporazum o izvođenju radova na asfaltiranju i održavanju lokalnih cesta i ulica s prilazima. Ugovor je uime Općine Prozor-Rama potpisao načelnik Jozo Ivančević, a u ime tvrtke “Putovi” direktor Rajko Ćutuk.

MUP Srbije u službenom priopćenju potvrdio je da je tijelo pronađeno u Dunavu, tijelo Splićanina Mateja Periša, koji je nestao u noći s 30. na 31. prosinca u Beogradu. Tu informaciju objavili su javnosti nakon što je završena obdukcija i DNK analiza, a prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem.

Vijeće ministara nije se u utorak usuglasilo da se posebnom odlukom izdvoji 12 i pol milijuna maraka za financiranje izbora.

Prozorski maturanti održali norijadu ..Fešta oproštaja od srednjoškolskih klupa započela je u učionicama, nastavila se ispred zgrade škole, a potom je 59 razdraganih maturanata Srednje škole Prozor krenulo u đir. Kako putevi svih generacija završavaju prskanjem, posipanjem brašna, fotografiranjem na trgovima, fontanama, ulicama, ni to nije izostalo. U Prozor-Rami, pjevalo se, plesalo u raznobojnim majicama. Maturantima želimo sve najbolje na životnom putu.

Pregled tjedna