Adrijana Prskalo: "Puno se čekalo na promociju knjige u Rami jer sam željela da bude posebna"

Objavljeno 10.08.2022. 13:03, Kategorija Poslušajte audio/video

Kada je riječ o nogometu mnogi kažu kako je to pretežno muški sport i zanimacija. Rijetke su pripadnice ljepšeg spola da vole i pišu o nogometu.

Svjesna da već i kao navijačica jednog nogometnog kluba privlači zanimanje, Adrijana je odlučila podijeliti svoju priču.

"Nikada nećeš hodati sam" službeni je moto i naslov himne kluba Liverpool, ali i naziv knjige koja je nastala kao trajni zapis predanosti jednom sportu i jednom klubu.

Prijateljstva, putovanja, nogometne utakmice i mnoštvo uspomena, samo je dio onoga što Adrijanu veže uz Liverpool, klub koji prati od svoje desete godine.

Adrijana je kao mala s ocem počela pratiti nogomet, a dok je jednom prigodom gledala englesku reprezentaciju zaintrigirao ju je Michael Owen zbog kojeg je počela pratiti nogomet i Liverpool. Od tada može slobodno reći kako joj je ovaj klub uvelike obilježio život.

Adrijana ističe da je ideja o pisanju knjige došla na jako zanimljiv način. Krenulo je sve od knjige Zlatka Dalića "Rusija naših snova".

Dojmila me se njegova knjiga i došla sam do ideje da napišem što sam sve prošla i doživljaja uz Liverpool.

Promocija knjige „Nikada nećeš hodati sam“ održat će se u petak, 12. kolovoza u 18.00h u Kino dvorani u Prozoru, koju će uz Adrijanu promovirati Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reperezentacije i Ivo Čolak, urednik i lektor knjige. 

Poslušajte detaljnije što je Adrijana otkrila za Radio Ramu. 

Intervju s Andrijanom Prskalo - promocija knjige u Rami

adrijana_prskalo_2.jpgadrijana_prskalo_4.jpgadrijana_prskalo_6.jpg