Policijsko izvješće za protekli tjedan: Fizički sukob zbog nesuglasica u prometu, napad na djelatnicu trgovine u Ripcima...

Objavljeno 26.09.2022. 09:15, Kategorija Novosti

U izvješću o stanju sigurnosti na području Policijske uprave Konjic za razdoblje od 19. do 26. rujna 2022. godine stoji sljedeće: 

>Kriminalitet: 7
-PS Konjic: 6
-PS Jablanica: 0
-PS Prozor: 1

>Javni red i mir: 4
-PS Konjic: 3
-PS Jablanica: 0
-PS Prozor: 1

>Promet: 8
-PS Konjic: 6
-PS Jablanica: 2
-PS Prozor: 0

Karakteristični događaji iz oblasti kriminaliteta: 

19. rujna 2022.

Z. D., policijski službenik Policijske postaje Prozor-Rama, prijavio da je u mjestu Ripci, općina Prozor-Rama, zbog nesuglasica u prometu došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između T. M. (1995.) iz Prozor i R. S. (1984.) također iz Prozora, kojom prilikom je T. M. šakom u predjelu glave udario R. S. te isti zadobivenih ozljeda prevezen U Domu zdravlja Rama, gdje je istom ukazana lječnička pomoć, nakon čega je prevezen na daljnju hospitalizaciju u Klinički centar Mostar gdje su istom utvrđene teške tjelesne ozljede. 

Karakteristični događaji iz oblasti javnog reda i mira: 

20. rujna 2022.

M. M. (1989.) iz Ripaca, općina Prozor-Rama je prijavila da je tijekom dana u trgovini "Baković" u Ripcima, Z. V. (1973.) iz Ripaca, provocirao radnicu na navedene trgovine A. Z. (2001.) iz Rumboka te da je isti oko 19:00 sati ponovno došao u navedenu trgovinu i bez ikakvog povoda dva puta sa zatvorenom rukom u predjelu lica udario M. M. iz Ripaca nanijevši istoj lakše tjelesne ozljede. Počinitelj je oko 20:00 sati doveden u Policijsku postaju te je isti nakon alkotestiranja lišen slobode i zdražan do otriježnjenja. 

Rukovoditelj Operativnog centra Policijske uprave Konjic
Ml. Insp. Kadić Ismail 

Vremenska prognoza
Pretraga

Marketing