Predstavnik HDZ 1990 u studiju Radio Rame

Objavljeno 30.09.2022. 11:37, Kategorija Novosti

U predizbornom programu Radio Rame, Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) 1990 predstavila je danas kandidate za sve razine vlasti, političke ciljeve, kao i Program koji je podijeljen u osam segmenata– od ustavne i izborne reforme pa do zaštite ljudskog života od začeća, a izlaze pod sloganom “Odgovorno uz svoj narod”.

Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 i nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu BiH, koalicije HDZ 1990 I HNP, govorio je o predizbornoj kampanji, važnosti odziva Hrvata na izbore, izmjenama Izbornog zakona, zašto Hrvatski narod u BiH ima samo jednog kandidata za hrvatskog člana predsjedništva BiH, ali i tomu zašto su se s HDZ-om BiH razišli u općinama i gradovima gdje Hrvatima ne prijeti opasnost od preglasavanja.

Ilija Cvitanović - HDZ 1990 političko predstavljanje

Cvitanović je na kraju predstavljanja građanima uputio poziv na završni predizborni skup HDZ 1990, koji će se održati u kino dvorani Doma kulture u Prozoru danas (petak) s početkom u 19 sati. Na skupu će biti prezentirani program i kandidati HDZ-a 1990 za sve razine vlasti na predstojećim izborima.