U narednim danima snijeg širom BiH

Objavljeno 20.01.2023. 12:50, Kategorija Obavijesti

U Bosni i Hercegovini danas će biti oblačno vrijeme sa susnježicom ili snijegom. Na jugu zemlje slaba kiša. Prije podne padavine se očekuju u južnim i jugozapadnim područjima, a tijekom dana i u ostalim dijelovima.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje od 5 do 9 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana sa susnježicom. Jutarnja temperatura 0, a najviša dnevna temperatura oko 6 Celzija.

U subotu će biti pretežno oblačno vrijeme većinom sa snijegom. Na jugu zemlje kiša. Očekuje se i povećanje snježnog pokrivača. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 5, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 3, na jugu zemlje do 8 stupnjeva.
U nedjelju se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa snijegom, a u Hercegovini s kišom. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 5, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 3, na jugu zemlje do 8 stupnjeva.

U ponedjeljak će biti pretežno oblačno vrijeme sa snijegom, a u Hercegovini s kišom. Očekuje se i povećanje snježnog pokrivača. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 5, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 5, na jugu zemlje do 8 Celzija.